Seenlight

Seenlight

Net als veel andere producten zijn deze lampen ook ontstaan uit noodzaak. Na de renovatie van zijn nieuwe appartement, was Elmer op zoek naar een lamp voor in zijn slaapkamer. De lampen die hij kon vinden waren of te groot, de verkeerde kleur of gewoon niet de juiste vorm, niets voldeed aan de verwachtingen die hij in zijn hoofd had. Het idee om zijn eigen lamp te maken was geboren.

De vorm stond redelijk snel op papier en de materiaalkeuze was ook snel gedaan. Al was de laatste nog een hele uitdaging. Het moest beton zijn; stoer uiterlijk, industrieel en veel gemengde grijstinten. Na vele proeven te hebben gedaan, is het resultaat een dun beton geworden. Dit beton wordt met met pigment gekleurd en uiteindelijk word dit gegoten in een siliconen mal.

Met dit model is het allemaal begonnen. Een tijdloos ontwerp met een twist. Met het snoer krijgt de lamp een opvallend uiterlijk.

Ook creëert Seenlight plafondkappen. Wil je deze samen met één van de eerdere lampen kopen? Dan kan de plafondkap in dezelfde kleur beton gemaakt worden als je lamp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *