Ontwerpideeën voor een landelijke badkamer

Ontwerpideeën voor een landelijke badkamer

Geniet van een lange, warme douche of bad in een geruststellende omgeving met een badkamer met een thema dat alles weerspiegelt wat we zo leuk vinden aan een gezonde landelijke stijl. Denk hierbij aan vervelende texturen, accessoires die niet op elkaar aansluiten en een kleurenpalet dat neutrale tinten omarmt. Van traditioneel landelijk rustiek tot landelijk en modern, hier zijn onze favoriete designideeën voor een stijlvol landelijk thema.

Maak gebruik van natuurlijke materialen

Een landelijke badkamer is een gezellige badkamer. Aardse structuren zorgen voor een natuurlijk gevoel en zijn ideaal om warmte en comfort op te roepen. Hout is een ideale aanvulling in de badkamer en zal een gevoel van het Britse platteland oproepen.

Houten kasten

Creëer een houtcabine-gevoel met hout dat doet denken aan vers gezaagd hout van de houtwerf. Eikenhouten kasten geven een gevoel van kwaliteit en dateren niet in de stijl. Stijl ze tegen een plantgroene tegelrand voor een opvallend contrast.

Houten lambrisering

Houten lambrisering sluit perfect aan bij de landelijke rustieke trend. Breng een vleugje shabby chic door het te schilderen – turquoise heeft een ontspannen, aqua-achtige uitstraling die ook de natuurlijke tinten van de provincie weerspiegelt. Trek de aandacht op karakteristieke kenmerken zoals schuine plafonds door een vrijstaand bad direct onder het bad te plaatsen.

TIP: Natuurlijk licht is ook belangrijk in een landelijke omgeving. Plaats het bad in de buurt van het raam om een natuurlijke gloed over het bad te werpen terwijl u de bubbels opzuigt. Weven in een aantal noodlijdende texturen voor een ruwe en rustieke uitstraling.

Rekken en planken

Massief houten rekken voelen synoniem aan een landelijk interieur en bieden direct een boerderijgevoel. Laat uw planken tellen door ze te gebruiken om sierlijke accessoires en kamerplanten te presenteren. Mix en match uw stukken om de landelijke sfeer te versterken.

Neutrale tinten

Neutrale tinten brengen een gevoel van kalmte en zijn ideaal om het licht in de kamer te laten weerkaatsen. Een neutrale uitstraling geeft u ook de vrijheid om de accessoires te verwisselen wanneer u zin heeft in een andere look.

Verf het crème

Crèmewitte tinten voegen een heldere en luchtige houding toe aan de sfeer op het platteland. Zet de toon met een magnolia-kleurige achtergrond en combineer deze met lichtgrijs meubilair voor een moderne kijk op het platteland. Een marmeren badmeubel met een marmeren top geeft een gevoel van weelde. Sluit af met een kruiskopmixer voor ouderwetse charme.

Kies voor grasgroen

Groen is een kernkleur in een ruimte met een landelijk thema. Op basis van die idyllische buitenscènes is natuurlijk groen ideaal om te inspireren tot ontspanning. Combineer met donkere houten meubels voor een bosachtige uitstraling. Investeer in een pantoffelbad voor een uitbundige draai aan de rustieke uitstraling.

Voeg wat landelijke afwerking toe

Een landelijke badkamer zou niet compleet zijn zonder een vleugje patroon. Geïntrigeerde bloemmotieven brengen charme en charme met zich mee en trekken gegarandeerd de aandacht.

Bladvormige ontwerpen

Bladvormige patronen zijn een gemakkelijke manier om het buitenleven binnen te brengen. Neem een botanische grens op voor een onmiddellijk gevoel van landelijkheid. Wees zo gedurfd als u wilt met het ontwerp, maar zet het af tegen gewone tegels om het te accentueren. Coördineer waar u voor gaat met uw accessoires voor een harmonieuze uitstraling.

Verrassende patronen

Als je er goed uitziet, kunnen patroontegels perfect zijn voor het toevoegen van een retro-knik – een belangrijk kenmerk in een landelijke omgeving. Creëer een rustieke functiemuur met de Ted Baker patrijsmengtegels van Ted Baker. Of richt er een paar rond de wastafel voor een stijlvol middelpunt.

Voeg een vintage item toe

Een traditionele landelijke uitstraling zou niet compleet zijn zonder een vleugje vintage. Een kroonluchter met tassen met rustieke charme kan de sfeer van een kamer volledig veranderen. Hang het boven een drukke mozaïekvloer voor een dramatische boost.

Een landelijk thema uitstralen is alles over het omarmen van een look die ongepolijst en ongepolijst aanvoelt. Door de integratie van landelijke kenmerken en het combineren van deze met met de hand uitgekozen accessoires, kunt u een gezellige ruimte creëren waar u heerlijk kunt ontspannen. Bezoek uw dichtstbijzijnde showroom of verken onze traditionele badkamergalerij voor meer ideeën.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *