Ideeen voor de inrichting van een kinderkamer – Klein budget, waanzinnige kamer

Ideeen voor de inrichting van een kinderkamer – Klein budget, waanzinnige kamer

Wilt u de kamer van uw kind opfleuren, maar mag het niet teveel kosten? Wij laten u zien hoe!

Deze budget ideeën voor het ontwerpen van een kinderkamer zijn eenvoudige trucs en aanpassingen die de aarde niet kosten – maar ze kunnen wel een serieuze impact hebben op de stijl. We hebben ruimtebesparende ideeën en manieren om het beste uit een kleine slaapkamer te halen, samen met het versieren van hacks en snelle updates die niet de bank zullen breken, maar die ze geweldig zullen vinden.

Als je een kinderkamer opnieuw wilt inrichten, dan kunnen de kosten zich snel opstapelen. Of het nu gaat om een likje verf, kleurrijke opbergoplossingen of manieren om de kamer een beetje lichter te maken, we barsten van de leuke en bijna gratis ideeën om hun belangrijke slaapkamers en speelkamers op te fleuren.

Van dag-op-dag projecten tot langere weekendprojecten, begin niet aan de slaapkamer van uw kind zonder een kijkje te nemen in deze handige budget ideeën voor de inrichting van de kinderkamer….

1. Maak uw eigen opbergruimte

Opslagoplossingen hoeven geen fortuin te kosten, als u op zoek bent naar een unieke manier om uw kinderspeelgoed op orde te houden, maar u heeft een beetje te weinig geld om dit idee voor het opbergen van tassen te proberen. Gebruik een oude canvas tassen die je zou kunnen hebben opknoping rond het huis en bedek ze met een vleugje stof verf of zeefdruk een brief om ze te personaliseren. Bevestig vervolgens enkele haken in de onderkant van de vensterbank en hang de gevulde zakken er gewoon aan.

2. Oude meubels bijwerken met een likje verf

De smaak van je kindje zal voortdurend veranderen naarmate het opgroeit, maar dat betekent niet dat je zijn of haar oude overuren op het bureau moet inruilen voor andere kleuren. Als je een paar verfkwasten rond het huis hebt liggen, pak dan een paar proefpotten verf en voeg een vleugje kleur toe aan een oud bureau. Dit ombre-stijl effect wordt bereikt door een beetje witte verf in de kleur te draaien die je hebt gekozen om een kleurverloop te creëren.

3. Gebruik alledaagse voorwerpen om iets bijzonders te maken

Creëer unieke verlichtingsarmaturen en opbergoplossingen met objecten die je in huis of zelfs in de tuin hebt liggen. In deze ruimte is een grote tak gebruikt om een interessant armatuur te creëren door het te draperen met een hanglamp. Als u een oude houten ladder heeft liggen, waarom zou u deze dan niet gebruiken als een trendy ladder ophangrail? Het zal perfect zijn voor het opbergen van het reservedeken van uw kinderen en een plek voor hun speelgoed om op te hangen.

4. Lijst de kunstwerken van uw kinderen in

Afdrukken zijn een geweldige manier om een witte slaapkamer op te fleuren, maar ze kunnen vaak vrij prijzig zijn, dus waarom niet gebruik maken van de kunstwerken van uw kind om hun kamer op te fleuren. Zet hun favoriete tekeningen inlijsten en hang ze op om een kosteneffectieve galerijwand te creëren. Niet alleen zorgt het voor een betaalbaar kleuraccent in de kamer, maar uw kind zal er ook zo trots op zijn dat zijn of haar werk wordt opgehangen zoals in een goede galerij.

5. Nieuw leven geven aan meubelstukken

Gooi geen veelzijdig meubelstuk weg, geef het een make-over en daarmee een nieuw doel. Geef een oude of saaie ladekast een nieuwe look voor de kinderkamer, door hem te upcyclen met verf en washi tape.

Kinderkamers kunnen direct tot leven worden gewekt met lagen felle kleuren en patronen. Een geüpcycled opbergsysteem voegt een grote decoratieve waarde toe.

6. Geef muren goedkoop een artistiek effect

Muurschilderingen zijn een geweldige optie om persoonlijkheid toe te voegen aan de kinderkamers, maar, tenzij je artistieke flare betalen iemand om te schilderen een kan duur zijn. Voor een budgetvriendelijker alternatief zou je een eenvoudig verfeffect kunnen proberen, dat de muren interessanter maakt zonder dat het te veel kost. Om deze geometrische wandverklaring te maken, selecteer je twee gratis kleuren, gebruik je een waterpas en afplaktape om de muur in tweeën te splitsen en vervolgens te schilderen.

7. Maak het multifunctioneel

Naarmate uw kinderen groter worden, zal hun kamer ruimte nodig hebben voor een bureau om te studeren en voldoende extra opslagruimte voor boeken en apparatuur. Winkel voor multifunctionele meubelen met bureauruimte en veel verborgen, maar toegankelijke opbergruimte. Vermijd te veel ‘thematisering’ van een kamer, in plaats daarvan kiest u ervoor om de favoriete ontwerpen en kleuren van uw kind tot leven te brengen door middel van beddengoed en zachte accessoires. Vergeet niet dat eenvoudige opbergartikelen zoals dozen, manden, haken, haken, hangers en wandinrichters allemaal zullen helpen om een efficiënte ruimte te creëren die nog steeds veel persoonlijkheid heeft.

8. Recycle gebruikte materialen

Laat niet onbeminde materialen verloren gaan. Bij upcycling draait het om het nieuw leven inblazen van oude spullen – of het nu gaat om meubels, woonaccessoires of zelfs kleding. En de kinderkamer is de perfecte plek om te experimenteren met vreemde en gekke ontwerpen. Deze kinderkamer is ongelooflijk creatief en heeft ook veel geüpcycled materiaal.  De muren zijn gemaakt met behulp van teruggewonnen golfplaat om een op de stad geïnspireerde muur te maken. Het kostte maar 10 pond!

9. Decoreer op de juiste manier

Als een kinderkamer een beetje op de saaie kant kijkt, overweeg dan om te investeren, en als we zeggen dat we met investeren bedoelen we eigenlijk dat we naar uw lokale liefdadigheidswinkel, of een supermarkt, gaan om een paar opvallende accessoires op te halen. Stijlvolle accessoires hoeven de aarde niet te kosten. De hoofdstraat is ongelooflijk goed geworden in het repliceren van hogere merken tegen betaalbare prijzen, zie bijvoorbeeld Aldi of Lidl. Een andere mogelijkheid is dat je een verborgen juweeltje vindt bij een lokale liefdadigheidswinkel. Immers, de ene persoon is een vuilnisbak, is een andere persoonsschat.

10. Ga knutselen

Een mooie slinger – een briljant ding om te maken op een schoenveterige budget – zorgt voor een mooie decoratieve touch. Gorsen is de perfecte manier om de kamer van uw kind een leuk tintje te geven. Het is mooi, speels en kan worden gemaakt met verschillende stoffen en patronen voor elke gelegenheid. En wat meer is, u kunt uw kind betrekken bij het knutselproces.

11. Wees creatief met muurstickers

Als jij en je kind niet van nature artistiek zijn en washi tape een beetje lastig vinden, probeer dan met muurstickers goedkoop een muur op te tillen. Deze blush en gouden regenwolk muur sticker helpt deze kamer te transformeren in een mooie slaapkamer retraite, perfect voor een 13-jarige. Het beste deel over muurstickers is dat ze gemakkelijk te verwijderen zijn, dus als uw zoon of dochter groeit uit het ontwerp zijn ze gemakkelijk en goedkoop om over te schakelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *